Busschauförer borde förbjudas!

Hello :)

Fredag, igen, och idag var det bara sjukvård som gällde. Redovisade om Hiv/Aids, något oförberedd meeen ja klarade det, MVG i sjukvård, yay.
På vägen hem så skulle Karin åka med samma buss som mig men hennes busskort fungerade inte så hon blev utslängd, busschaufören tyckte hon skulle gå till Wadköping och köpa sig ett nytt kort o blabla. Sen när Karin gick av så pratade chaufören skit om henne heeela vägen med en gammalkärring om dagens ungdomar osv. Hon var helt säker på att det inte var Karins busskort... Jisses, hatar sur kärringar.

Idag är det planer på gång, ska iväg med älsklingen sen och handla lite så ska vi göra tacopaj och ta cyklarna till Pernilla & Johan där vi ska se på film och lite sånt där, ska bli mys.

I morgon ska vi till Karin & Fredrik på par middag (hahaha) näää, inte riktigt eller ja på sätt o vis kanske. Men vi ska grilla lite och sådär. Inga fel. :) Ska bli kul o se vad hon hittat för en filur ;)

Nu ska jag leta på hur mycket man ska ha av allting när man gör pajdeg.
Här är förresten igredienserna till hur man gör en god tacopaj:
Degen:
* Smör
* Mjöl
* Vatten
(* Ev. lite salt)
Köttfärsen:
* Köttfärs
* Tacokrydda
* Vatten
Man stoppar degen i ugnen en stund först, medans man gör i ordning köttfärsen. Sen häller man bara över köttfärsen i degen och har lite ost på så vips in i ugnen, lätt som en plätt ;)

1 kommentar:

Gör mig glad - lämna en kommentar ♥