Halloween

God morgon på er!

Igår var det en dag fylld av en massa pyssel, efter ett tag så kom Pernilla för att förbereda pizzorna när det var gjort och båda var sminkade så åkte vi iväg för att kidnappa killarna. Så på med ögonbindlarna och sedan satte vi de i varsinna bilar och åkte iväg. Sen ledde vi in de i stugan och gjorde de till små djävular med blod i mungiporna, de vart lite smått förvånade när de sedan fick ta av sig skyddet för ögonen, haha.

Sen bar det av innåt för att få plocka på vad man själv ville ha på sina spök- och pumpformade mini pizzor. Medans man väntade på att de skulle bli klara så fick man blanda sina egna drinkar, för min och bejbs del blev det grenadin, midori, festis kaktus och sockerdricka, yummi.

Efter maten gick vi mätta ut till stugan och slog på en skräckis, Pernilla och Johan somnade ganska fort så jag och älsklingen fick se på den själva. När de sedan gått så slog vi på ytterligare en skräckis innan det var dags att sminka av sig och krypa ner i sängen.

Efterrätten och endel av godiset blev kvar så det ska vi äta idag samtidigt som vi är hund & kattvakt.

Här kommer lite bilder!


Efter att ha lagt på ett lager vitt puder, målat ögonbrynen, läpparna och lagt ett tjockt lager med svartögonskugga så började jag bygga på sår med latex och färg, skit kul och gav en mer verklig effekt. Sen var det bara att ta på sig det klassiska vampyrhalsbandet, ringen och latex manteln. Ready.

Vitchokladmousse dekorerad med maskar och lite blod. Så alla dessa spindlar som är ett måste!

Johan Carlsson och mina grymt söta och underbara Johan i sina fina glitterhorn, röda fluga runt halsen och såklart djävulssvansen.

Här är en liten del av pyntningen i stugan, pumpa ljus, vindruvor, spettade marshmallows spöken och busdrickan. Sen hade vi två skålar med godis, den ena var med bönor och bilar den andra med spettade mött och maskar.

Happy Halloween!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Gör mig glad - lämna en kommentar ♥