Hemma ifrån Spanien

Hej kära läsare! :)

Jag är tillbaka till Sverige igen och det har varit en underbar resa tillsammans med älsklingen, mamma, syster och nästan hela släkten! Ni anar inte hur bra vi har haft det.
De två första dagarna var vi i Barcelona där vi bodde på ett toppen fint hotell, vi var runt på stan och såg de mest fantastiska byggnaderna. Vädret var kanon och värmen låg runt 35 grader. Det blev många vändor med tunnelbanan till La Rambla som var en gå gata fyllt av sevärdigheter, uppträdanden och stånd av olika slag, och inte minst ficktjuvar. Det var fullt av de överallt och man kramade handväskan hela tiden. Knepigt att se det så öppet som man gjorde, det var Marokaner som tjuvade mest och gick runt med stora säckar med stöldgods som de sedan sålde runt på stan. Så fanns det många slumkvarter givetvis fyllt av knarkare och annat elände. På tal om det så sålde de Cannabis helt öppet på stan. Såg Cannabis-klubbor och Cannabis öl, till en början var jag säker på att det bara var någon slags reklam eller vad man ska säga men sen titta vi på innehållet som faktiskt var cannabis olja...

Sen blev det Calella som ligger på La Costa Brava resten av veckan, pool utsikt och en 400 m ner till havet. Så där låg vi om dagarna och solade och badade och på kvällen så blev det en runda på stan. Det blev givetvis mycket Cervezas (San Miguel) och drinkar (Piña Colada, HulaHula, Sex on the Beach, Azul, mm.) Så vågade man sig på rätter som Paella, tapas och Calamares. Yummi yummi.

Det finns absolut ingenting att klaga på och det var som sagt helt underbart! Några veckor till hade verkligen inte skadat. Jag håller på med ett bildspel just nu så om ni håller uktik så kommer ni få se många fina och roliga turistbilder från Spanien!

1 kommentar:

  1. Välkommna hem! Ser att ni har haft det jätte bra, spanien är verkligen helt underbart :)

    SvaraRadera

Gör mig glad - lämna en kommentar ♥