INGREDIENSER 4 portioner/st.
6 st morot
1 st gul lök
1 st vitlök
1,5 liter vatten
2 st fiskbuljong
5 dl crème fraiche
400 gram Kräftost på burk
0,5 krm cayennepeppar
300 gram kräftstjärtar
» GÖR SÅ HÄR
1. Fräs rivna morötter, lök och vitlök i en stor gryta
2. Pudra över mjölet (Om du vill göra en pastasås, så ta 1 dl mjöl istället)
3. Häll i vattnet och smula i fiskbuljongen och låt koka i 5-10 minuter
4. Blanda i creame fraichen och kräftosten och smaka av med salt och cayennepeppar
5. Häll i kräftstjärtarna de sista två minuterna.
Serveringsförslag: Serveras med vitlöksbröd och en klick cream fraiche.Spara lite kräftstjärtar till matlådan annars blir de sega vid uppvärmningen
![](http://signatures.mylivesignature.com/54488/346/45F78917739A52460F15B069C3C2632F.png)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Gör mig glad - lämna en kommentar ♥