Är det inte sjukt?

Är det inte ett sjukt samhälle vi lever i? Ibland undrar man ju... Har suttit och gjort en powerpoint över GudsBarn/Familjen nu. Det är ju helt sjukt att en sådan sekt kan få pågå? Ni som inte känner till den så är det så att man oftast har föräldrar som är med i sekten och på så vis kommer man själv i kontakt med den. Det är tillåtet med incest och liknande.
För att värva nya medlemar så är det en "flirty fishy" som går runt och "dejtar" och ligger med personerna för att sedan få de att intressera sig för "familjen" väl där så ligger man med alla medlemar högt som lågt. De far runt i hela världen (finns ett hundra tal i Sverige) och det jag inte förstår är hur man kan tillåta det??? Man vet namn, vart de befinner sig, vad de gör osv. ändå gör man ingenting utan låter de hållas, sjuk? Något...

På bilden är det David Brandt Berg, som startade det hela, när han dog tog hans fru Kate Zarby över. (som var runt 20år yngre än han själv) tillsammans hade de en adopterad son Ricky Rodriguez (ser på bilden) han har vuxit upp med att hans föräldrar har haft sex med honom samt att han och hans syster har varit tvugna att göra grejer... Han tog till slut sitt liv (hans sista avsked finns på youtube) medans hon fortfarande lever. Tror hon är modell. Men ser helt nerknarkad ut osv. (Båda tog sig ur sekten!!)

Ne ibland undrar man vilken planet man har hamnat på...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Gör mig glad - lämna en kommentar ♥